Windows Rossz játékviszony

Botikasd

Greenhorn
Van egy gamer laptopom rtx2050 van benne ryzen 5 7000 series 16gb ram 1- másfél éves a gép ez nem rossz gép de stardew valleyben mások videójába látom simán szépen fut nekem meg néha beakad meg a képernyő mintha rezegne nem sima és nagyon zavarnak miért van ez valami megoldást tud valaki annyi mindent próbáltam de nem működött!. Ha valaki tud valamit írjon!.

Lew Zealand

Helper
Van egy gamer laptopom rtx2050 van benne ryzen 5 7000 series 16gb ram 1- másfél éves a gép ez nem rossz gép de stardew valleyben mások videójába látom simán szépen fut nekem meg néha beakad meg a képernyő mintha rezegne nem sima és nagyon zavarnak miért van ez valami megoldást tud valaki annyi mindent próbáltam de nem működött!. Ha valaki tud valamit írjon!.
I have a gaming laptop, rtx2050, it has a ryzen 5 7000 series 16gb ram 1- one and a half years old, the machine is not a bad machine, but in stardew valley I can see it in other people's videos, it runs smoothly, it runs nicely for me, and sometimes the screen gets stuck as if it vibrates, it's not smooth and they bother me a lot, why is there any solution, does anyone know of a solution, I tried so many things, but it didn't work!. If anyone knows something, please write to me!.
This works for some people:

• Set your screen to 60 Hz refresh rate
• In Stardew Valley's settings, under Graphics, set the screen to VSync
• In Stardew Valley's settings, under Graphics, try each of the Window Modes, one may work better than the others on your computer

I'll try a Hungarian auto translator if it helps:

Ez néhány embernél működik:

• Állítsd be a képernyőt 60 Hz-es frissítési frekvenciára
• A Stardew Valley beállításaiban, a Grafika alatt, állítsd be a képernyőt VSync-re
• A Stardew Valley beállításaiban, a Grafika alatt, próbáld ki az összes Ablak módot, az egyik talán jobban működik a többi a számítógépedön

Botikasd

Greenhorn
[IDÉZET="Lew Zealand, hozzászólás: 225899, tag: 2414"]
Ez egyes embereknél működik:

• Állítsd a képernyő frissítési gyakoriságát 60 Hz-re
• A Stardew Valley beállításaiban, a Grafika alatt állítsd a képernyőt VSync-re.
• A Stardew Valley beállításaiban, a Grafika alatt próbáld ki az egyes Ablakmódokat, előfordulhat, hogy az egyik jobban működik a számítógépeden, mint a többi.

Kipróbálok egy magyar automatikus fordítót, hátha segít:

• A Stardew Valley beállításiban, a Grafika alatt, állítsd be a képernyőt VSync-re
• A Stardew Valley beállításiban, a Grafika alatt, próbáld ki az összes Ablak módot, az egyik talán jobban működik a többi a számítógépedön
[/IDÉZET]
Már ezeket próbáltam sajnos nem segített semmit.

Botikasd

Greenhorn
[IDÉZET="Lew Zealand, hozzászólás: 225899, címke: 2414"]
Ez egyes embereknél működik:

• Állítsd a képernyő frissítési gyakoriságát 60 Hz-re
• A Stardew Valley beállításiban, a Grafika alatt állítsd a képernyőt VSync-re.
• A Stardew Valley beállításiban, a Grafika alatt próbáld ki az egyes Ablakmódokat, előfordulhat, hogy az egyik jobban működik a számítógépeden, mint a többi.

Kipróbálok egy magyar automatikus fordítót, hátha segít:

• A Stardew Valley beállításiban, a Grafika alatt, állítsd be a képernyőt VSync-re
• A Stardew Valley beállításiban, a Grafika alatt, próbáld ki az összes Ablak módot, az egyik talán jobban működik a többi a számítógépedön
[/IDÉZET]

[/IDÉZET]
Már próbáltam sajnos nem segített semmit.

Lew Zealand

Helper
Here is another thing to try which has worked for some people:

• Turn off VSync in Stardew Valley and close the game
• Open the Nvidia Control Panel
• Click Manage 3D Settings
• Click the Program Settings tab and select Stardew Valley
• Turn Vertical Sync On and click Apply

I won't translate this as I don't know how your Nvidia Control Panel will look in Hungarian, here is mine:

StardewNvidiaVsync.PNG