kalaşnifok
Greenhorn
Serada dikmek için yeniden yetiştirilecek bir ürün arıyorum. Eski tohum hariç (satın alma fiyatı ve ilk hasat zamanı ne olursa olsun) en karlı mahsul nedir?
Merhaba kalaşnifok ve Forumlara Hoş Geldiniz! Umarım bunu aldığınızda iyi tercüme edilir.
Kadim Meyveniz yoksa, çilek en karlı yeniden yetiştirilen üründür. Ancak Çilek Tohumlarını yalnızca İlkbahardaki Yumurta Festivali'nden alabilirsiniz, bu nedenle kolayca tohum alabileceğiniz en karlı yeniden yetiştirilen ürün Kızılcıktır. Meyve Ağaçları, Çilek ve Kızılcıktan daha karlıdır, bu nedenle bunları Seranızın çevresinde uygun yerlere dikmeyi unutmayın.
Ginger Island'a ulaştıysanız ve hala Kadim Meyveniz yoksa, Ananas, Çilek ve Kızılcık'tan daha iyidir ve yeniden büyür.
[/ALINTI]
Yaban mersini en az 3, kızılcık en az 2 ve çilek en az 1, yaban mersini 50 altın, kızılcık 75 altın ve çilek 120 altın verdiği için en karlısının yaban mersini olduğunu hesapladım. Yanlış mıyım?
Yazın yaban mersini, sonbaharda kızılcık ve ilkbaharda çilek diyebilirim.
ancak eski meyve en karlı yeniden yetiştirilen üründür.
[/ALINTI]
Çilek, yaban mersini ve kızılcıkları karşılaştırdığımda yaban mersininin en karlı olduğunu hesapladım, yanılıyor muyum?
You're right when selling the Fruit after harvesting.Yaban mersini en az 3, kızılcık en az 2 ve çilek en az 1, yaban mersini 50 altın, kızılcık 75 altın ve çilek 120 altın verdiği için en karlısının yaban mersini olduğunu hesapladım. Yanlış mıyım?
There are a few crops that are regrowing that are more valuable than strawberries like pineapple and cranberries, etc.Hello kalaşnifok and Welcome to the Forums! I hope this translates well when you receive it.
Strawberry is the most profitable regrown crop if you don't have Ancient Fruit. However you can only get Strawberry Seeds from the Egg Festival in Spring so the most profitable regrown crop you can easily get seeds for is Cranberries. Fruit Trees are more profitable than Strawberry and Cranberries so don't forget to plant those in the proper places around the perimeter of your Greenhouse.
If you have reached Ginger Island and still don't have Ancient Fruit, Pineapple is better than Strawberry and Cranberries and regrows as well.