Elfindor Greenhorn Dec 19, 2024 #1 Android Co op deneyemedim bana yardım imkanı ve birlikte daha eğlenceli hale getirebileceğimiz çiftçiler arıyorum :)
Android Co op deneyemedim bana yardım imkanı ve birlikte daha eğlenceli hale getirebileceğimiz çiftçiler arıyorum :)
RaccoonRobin Cowpoke Dec 20, 2024 #2 İşbirliği çok eğlenceli umarım birini bulursun, xbox'ta oynarım yoksa sana katılırım!
Elfindor Greenhorn Dec 20, 2024 #3 18+ yaş üstüyüm 9 yıllık hesabım türk oyuncular varsa denemek istiyorum çok oyunculu. Sıfırdan da başlayabiliriz
18+ yaş üstüyüm 9 yıllık hesabım türk oyuncular varsa denemek istiyorum çok oyunculu. Sıfırdan da başlayabiliriz
alyona Greenhorn Today at 5:09 AM #5 Elfindor said: Android Co op deneyemedim bana yardım imkanı ve birlikte daha eğlenceli hale getirebileceğimiz çiftçiler arıyorum :) Click to expand... Merhaba 19 yasindayim beraber oynayabiliriz
Elfindor said: Android Co op deneyemedim bana yardım imkanı ve birlikte daha eğlenceli hale getirebileceğimiz çiftçiler arıyorum :) Click to expand... Merhaba 19 yasindayim beraber oynayabiliriz