sinirliyimm
Cowpoke
B.Bugün Türkiye'de 19 Mart'a girdik ama hala bir güncelleme yok. Bu konuda bilgisi olan var mı?
CA için henüz 19. değilB.Bugün Türkiye'de 19 Mart'a girdik ama hala bir güncelleme yok. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Endişeli Ape, Twitter'da ABD'de Pasifik standart saati olan yerel saatini gün içerisinde açıklayacağını söyledi.B.Bugün Türkiye'de 19 Mart'a girdik ama hala bir güncelleme yok. Bu konuda bilgisi olan var mı?
CA için henüz 19. değil
(Kötü türkçe için özür dilerim, bu sadece çevrimiçi olarak çevrildi)
[/ALINTI]
SI realized that when I enter March 20, they are 19 and I will reach the game late, not on time.
Kanka türkiyede akşama doğru güncelleme gelir diye düşünyorum ama beklemekten sıkıldım´B.Bugün Türkiye'de 19 Mart'a girdik ama hala bir güncelleme yok. Bu konuda bilgisi olan var mı?
İnan bana ben daha çok sıkıldım gelse de oynasak hemenKanka türkiyede akşama doğru güncelleme gelir diye düşünyorum ama beklemekten sıkıldım´
ConcernedApe has said he wants to be awake and online after the update goes live so he can be there to address any potential issues. The update will go out to everyone at the same time, which unfortunately means it will be a good time for some people and a non-ideal time for others.I wish they would adjust it according to Europe, America is a bit absurd